PopulærtLPGANanna og Emily i KPMG Women's PGA Championship

Nanna og Emily i KPMG Women’s PGA Championship

Nanna Koerstz Madsen og Emily K Pedersen er med i KPMG Women’s PGA Championship, der er årets tredje LPGA major.

For 29-årige Nanna Koerstz Madsen er det hendes 30. major i træk, da hun har spillet alle LPGA majors siden KPMG Women’s PGA Championship i juli 2018.

I alt har Nanna spillet 34 majors i karrieren med tre top-10 placeringer, da hun blev nr. 3 i ANA Inspiration 2021 (nu Chevron Championship), nr. 5 i AIG Women’s Open 2021 og nr. 8 Chevron Championship 2022. Seks gange har hun spillet KPMG Women’s PGA Championship med en 11. plads i 2023 som det hidtil bedste.28-årige Emily K Pedersen har spillet 28 majors i karrieren, og nu seks i træk. Hun har endnu ikke haft et top-10 resultat i en major, og hendes hidtil bedste resultat i seks udgaver af KPMG Women’s PGA Championship er en 36. plads i 2017.

Præmiesum på 10,4 mio. $

Der spilles på Sahalee Country Club nær Seattle i det nordøstlige USA, og verdenseliten er naturligvis med. Banen var også vært i 2016, hvor Brooke M Henderson vandt.

De spiller om 10,4 mio. $, hvilket er 400.000 $ mere end sidste år. Der er 1,56 mio $ til vinderen svarende til næsten 11 mio. danske kroner. Præmiepengene vokser i professionel kvindegolf, men det er dog kun sjette gang der er mere end 1 mio. $ til vinderen.

Jubilæum med KPMG

KPMG har været titelsponsor siden 2015, så det er den 10. udgave af KPMG Women’s PGA Championship. I 2015 var præmiesummen på 3,5 mio. $, og den er de seneste år mere end fordoblet fra 4,5 mio. $ i 2021 til 10 mio. $ i 2023, hvor Yin Ruoning vandt og nu 10,4 mio. $ i år.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte, og som altid kan ugens direkte sendetider ses på 19hul.dk/tv.

KPMG Women’s PGA Championship, leaderboard
– alternativ på lpga.comTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk