Nanna Koerstz Madsen er med i denne uges U.S. Women’s Open, der sendes direkte hver aften på Viasat Golf og Viaplay.dk. Det er den anden af fem majors på LPGA, og der er 1 mio. $ til vinderen.

Nanna kom med i feltet via en kvalifikationsturnering tidligere i maj. Hun er med U.S. Women’s Open for anden gang, da hun også kvalificerede sig i 2017, men missede cuttet da Sung Hyun Park vandt.

US Women’s Open spilles i år på Country Club of Charleston i South Carolina. Ariya Jutanugarn vandt sidste år efter en dramatisk afslutning, mens Jin Young Ko vandt ANA Inspiration, der var årets første major, hvor Nanna blev nr. 66.

Præmiesum øget med 500.000 $

Der spilles om en præmiesum på 5,5 mio. $, hvilket er 500.000 $ mere end sidste år, og vinderen får en check på 1 mio. $.

I LPGA sæsonfinalen CME Group Tour Championship i november er der 60 deltagere som spiller om 5 mio. $, hvoraf vinderen får 1,5 mio. $.

U.S. Women’s Open har således den hidtil største præmiesum i professionel damegolf, mens CME Group Tour Championship har den største førstepræmie.

Sendes direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften / nat. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

U.S. Women’s Open, leaderboard
– alternativ på lpga.com

Fem majors på LPGA men kun to på LET

Mens der hos herrerne er enighed om de fire internationale majors, så tæller damernes majors ikke på alle tours.

LPGA er den førende tour, så der tages oftest udgangspunkt i deres fem majors. De fem LPGA majors er ANA Inspiration, US Women’s Open conducted by the USGA, KPMG Women’s PGA Championship, AIG Women’s British Open med ny titelsponsor og Evian Championship.

Målt på præmiesum er US Women’s Open den største med en præmiesum på 5,5 mio. $. Der spilles om 4,1 mio. $ i Evian Championship, 3,85 mio. $ i KPMG Women’s PGA Championship, 3,25 mio. $ i AIG Women’s British Open, mens der er 3 mio. $ i ANA Inspiration.

De amerikanske majors tæller ikke på Ladies European Tour, hvor kun AIG Women’s British Open og Evian Championship tæller som majors.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.