Efter sin andenplads i sidste uge blev Nanna Koerstz Madsen nr. 16 i Volunteers of America Classic, som blev vundet af Cheyenne Knight.

Nanna gik første runde i +3, men spillede sig derefter frem i feltet efter runder i -5 og -3 inden en finalerunde i par gav en delt 16. plads i -5. I +8 efter anden runde var Nicole Broch Larsen seks slag fra at klare cuttet.

Cheyenne Knight vandt sin første sejr

Med en finalerunde i -5 vandt Cheyenne Knight sin første LPGA sejr i -18 foran Brittany Altomare og Jay Marie Green i -16.

Georgia Hall og Jane Park delte 4. pladsen i -11.

22-årige Cheyenne Knight havde forberedt sig på, at ugens turnering formentlig ville blive hendes sidste på LPGA i denne sæson, da kun de bedste er med i de kommende ugers fire turneringer i Asien, inden der er sæsonfinale i Florida fra den 21. november.

Kun de bedste er med i Asien, og Cheyenne Knight så ud til at skulle deltage i Q-Series for at kvalificere sig til LPGA næste sæson, men sejren sikrer hende et kort de kommende to sæsoner, ligesom hun både kan spille i Asien og formentlig også sæsonfinalen.

Volunteers of America Classic, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.