Minjee Lee fører med to slag inden finalerunderne af LOTTE Championship presented by Hershey, som spilles fra onsdag til lørdag.

Efter en runde i -6 fører Minjee Lee i -10 foran Katie Burnett i -8 og So-Yeon Jang i -7. Sei Young Kim og Moriya Jutanugarn deler 4. pladsen i -6, mens Brooke M Henderson er alene på 6. pladsen i -5.

Lexi Thompson gik ligeledes -6 og rykkede frem til en 10. plads i -3, mens Suzann Pettersen er nr. 18 i -2 og Lydia Ko nr. 26 i -1. Inbee Park er nr. 49 i +1.

Fra 3. plads til misset cut
Cuttet blev +2, så efter en runde i +6 var Caroline Masson ét slag fra at klare cuttet. Hun var ellers på en delt 3. plads efter første runde.

En runde i par var ikke nok for Cheyenne Woods som sluttede i +5 og Michelle Wie er også ude i samlet +9 efter en anden runde i +1.

.
.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

LOTTE Championship presented by Hershey, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.