PopulærtLPGAMinjee Lee fører med to slag på LPGA

Minjee Lee fører med to slag på LPGA

Minjee Lee fører med to slag inden finalerunderne af LOTTE Championship presented by Hershey, som spilles fra onsdag til lørdag.

Efter en runde i -6 fører Minjee Lee i -10 foran Katie Burnett i -8 og So-Yeon Jang i -7. Sei Young Kim og Moriya Jutanugarn deler 4. pladsen i -6, mens Brooke M Henderson er alene på 6. pladsen i -5.

Lexi Thompson gik ligeledes -6 og rykkede frem til en 10. plads i -3, mens Suzann Pettersen er nr. 18 i -2 og Lydia Ko nr. 26 i -1. Inbee Park er nr. 49 i +1.

Fra 3. plads til misset cut
Cuttet blev +2, så efter en runde i +6 var Caroline Masson ét slag fra at klare cuttet. Hun var ellers på en delt 3. plads efter første runde.

En runde i par var ikke nok for Cheyenne Woods som sluttede i +5 og Michelle Wie er også ude i samlet +9 efter en anden runde i +1.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

LOTTE Championship presented by Hershey, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk