PopulærtLPGAMinjee Lee fører med to slag på LPGA

Minjee Lee fører med to slag på LPGA

Minjee Lee fører med to slag inden finalerunderne af LOTTE Championship presented by Hershey, som spilles fra onsdag til lørdag.

Efter en runde i -6 fører Minjee Lee i -10 foran Katie Burnett i -8 og So-Yeon Jang i -7. Sei Young Kim og Moriya Jutanugarn deler 4. pladsen i -6, mens Brooke M Henderson er alene på 6. pladsen i -5.

Lexi Thompson gik ligeledes -6 og rykkede frem til en 10. plads i -3, mens Suzann Pettersen er nr. 18 i -2 og Lydia Ko nr. 26 i -1. Inbee Park er nr. 49 i +1.

Fra 3. plads til misset cut
Cuttet blev +2, så efter en runde i +6 var Caroline Masson ét slag fra at klare cuttet. Hun var ellers på en delt 3. plads efter første runde.

En runde i par var ikke nok for Cheyenne Woods som sluttede i +5 og Michelle Wie er også ude i samlet +9 efter en anden runde i +1.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fra turneringen. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

LOTTE Championship presented by Hershey, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk