Mickelson fører med tre inden mandagsafslutning på Pebble Beach

Efter flere forsinkelser af kraftig regn og hagl nåede man ikke at færdigspille søndagens finalerunde af AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor Phil Mickelson fører med tre slag inden de sidste 2 huller.

Spillet genoptages mandag kl. 17 dansk tid, hvor man på GOLFTV kan se, om det lykkedes for 48-årige Phil Mickelson at vinde sin 44. PGA Tour sejr. Phil Mickelson og Paul Casey i førerbolden er de eneste, som mangler at færdigspille runden!

Mickelson har været seks slag bedre end Casey

Paul Casey førte i -15 inden finalerunden, hvilket var tre slag bedre end Phil Mickelson i -12. Med fire birdies på de første 10 huller kom Mickelson op på siden af Casey, der faldt tilbage med bogeys på 11. og 12. hul, inden han kom tilbage til par for runden med en birdie på 14. hul.

Når spillet genoptages fører Phil Mickelson i -18 (efter 16 huller) foran Scott Stallings i -15 (efter 18) og Paul Casey i -15 (efter 15). Casey står overfor et kort par-putt på 15. green.

Mickelson kan vinde AT&T Pebble Beach Pro-Am for femte gang, da han også vandt i 2012, 2007, 2005 og 1998.

Mickelson ville spille – Casey ville stoppe

Paul Casey argumenterede for, at det var for mørkt til at spille videre. Det var mørkt, så i sidste ende fik spillerne muligheden for at spille færdig eller indstille spillet for dagen. Mickelson ville gerne have spillet videre, mens Casey ville stoppe, da han ikke kun se sit putt på 15. green.

Man kan i den grad også sige, at Mickelson havde momentum, så fordelen ved at stoppe er nok bedst for Casey, mens det var ærgerligt for de mange tilskuere. I videoen med højdepunkter ovenfor ser det ganske lyst ud, men tv-billederne snyder og man lysner billederne, så det var utvivlsomt meget mørkere, end det ser ud.

Mickelson og Casey (samt Casey amatør-medspiller) er de eneste, som endnu ikke er færdige, da alle andre har færdigspillet finalerunden.

De første tre dage spillede man skiftevis på Monterey Peninsula, Spyglass Hill og Pebble Beach, hvor finalerunden også blev spillet.

Hosung Choi missede cuttet

Japanske Hosung Choi var med på en invitation. 45-årige er kendt for sit meget særprægede sving, som tydeligvis virker for ham, da han er nr. 194 på verdensranglisten.

Det var første gang nogensinde, at han var i USA, og PGA Tour debuten endte med et misset cut. Hosung Choi var +9 efter tre runder, hvilket var 11 slag fra cutgrænsen.

AT&T Pebble Beach Pro-Am – Pro’er, stillingen

Casey og Colleran fører Pro-Am turneringen

I selve Pro-Am turneringen spiller de 25 bedste hold med i finalerunden.

Her fører Paul Casey og amatøren Don Colleran, der er vicedirektør for FedEx, i -33 foran Wyndham Clark og country musikeren Joe Don Rooney i -32. Casey og Colleran er de eneste i Pro-Am turneringen, som endnu ikke er færdige med runden.

Den danske smykkemilliardær Michael Lund var blandt de rige og berømte i Pro-Am turneringen, hvor han spillede med Pat Perez. De vandt Pro-Am turneringen i 2015, men i -15 missede de cuttet i år.

Michael Lund var medstifter af smykkefirmaet Pandoras selskab i USA, som har udviklet sig til det største marked for Pandora. Han tjente en formue, da Pandora blev børsnoteret, og har flere gange været på top-100 lister over de rigeste danskere.

AT&T Pebble Beach Pro-Am – Hold, stillingen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.