Rory McIlroy og Dustin Johnson vandt flest huller, da de søndag spillede mod Rickie Fowler og Matthew Wolff i velgørenhedsturneringen TaylorMade Driving Relief på Seminole Golf Club i Florida.

Skins matchen blev afgjort efter et nærmest pinden omspil, hvor Rory McIlroy slog bolden tættest på hullet fra 110 meter. De fire spillede alene uden caddies, så for en sjælden gangs skyld måtte de selv bære deres udstyr.

Samlet vandt McIlroy og Johnson 11 huller til en værdi af 1,85 mio. $ som doneres til American Nurses Foundation. Fowler og Wolff vandt 7 huller til en værdi af 1,15 mio. $ til CDC Foundation.

Det var de 3 mio. $ som man spillede om i præmiesum, og derudover var der en Under-Par Bonus på 225.000 $ til McIlroy og Johnson samt 405.000 $ til Fowler og Wolff .

Matthew Wolff slog de længste drives

TaylorMade gav bonusser for længste drive, og begge blev vundet af Matthew Wolff.

Han slog 356 yards på 2. hul, hvilket gav 100.000 $ ,mens han med et drive på 368 yards på 14. hul vandt 350.000 $ til velgørenhed.

Der er indsamlet mere end 5,5 mio. $

Undervejs blev der indsamlet yderligere penge fra virksomheder og seere. Alene fra seere blev der indsamlet næsten 600.000 $, så samlet er der indtil videre indsamlet mere end 5,5 mio. $.

På søndag den 24. maj spiller Tiger Woods og Phil Mickelson samt NFL stjernerne Peyton Manning og Tom Brady i en anden velgørenhedsmatch.

TaylorMade Driving Relief, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.