PopulærtDP World TourDavis Love III: - Det var en holdindsats

Davis Love III: – Det var en holdindsats

Efter tre nederlag i træk og otte nederlag i de seneste ti Ryder Cup turneringer, så vandt USA en overbevisende sejr på 17 – 11 i Ryder Cup 2016.

Kaptajn Davis Love III, der var tabende kaptajn på Medinah i 2012, var naturligvis lykkelig over sejren. Han tager dog ikke æren for, sejren men ser det som en holdindsats:

– Jeg er bare stolt af de fyre. De har været under et stort pres de seneste to år. Det var en stor holdindsats. Jeg har aldrig tidligere set et hold stå sammen som en familie, som de gjorde, sagde Davis Love III efter sejren.

– Alle stod sammen og bakkede op
Davis Love III nævnte også Bubba Watson, der lidt overraskende ikke fik et wildcard, men var til sidst kom med som vicekaptajn:

– Det handler ikke om én fyr, men Bubba viste os, hvor meget hjerte der er i dette amerikanske hold. Vi er blevet kritiseret i 8 – 10 år for ikke at stå sammen. Bubba, Phil Mickelson og alle andre stor sammen som et hold uanset om de spillede eller ej.

– Vi har fået en bedre attitude
Sidste år nedsatte USA en Task Force, som skulle være med til at gøre dem bedre ved Ryder Cup. Her har bl.a. tidligere spillere og kaptajner gennemgået alt omkring Ryder Cup for bedre at stå sammen og spille som et hold. Man har set det europæiske hold stå sammen, mens amerikanerne mere var individualister.

– Man bliver ved med at tabe og føler, at man skal gøre noget anderledes. Det handlede om genopbygning og lidt om attitude. Vi ville gøre alt for at komme tilbage på sporet. Vi kommer ikke til at vinde alle opgør i fremtiden, men vi kommer med en bedre attitude, sagde Davis Love III og uddybede senere:

– Der var ingen interne kampe. Vi stod sammen. Hvis jeg tog en beslutning, så var Phil enig i den, uanset om han så virkelig var enig eller ej. Alle bidrog.

Ryder Cup, resultat

Kaptajn Davis Love III under Ryder Cup 2016
Kaptajn Davis Love III under Ryder Cup 2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk