PopulærtPGA TourMcGirt fører, og Kjeldsen er nr. 33 i WGC - Bridgestone Invitational

McGirt fører, og Kjeldsen er nr. 33 i WGC – Bridgestone Invitational

William McGirt fører WGC – Bridgestone Invitational med tre slag efter første runde på Firestone Country Club.

McGirt, der vandt sin første PGA Tour sejr i the Memorial for fire uger siden, gik første runde i -6, så han fører foran Emiliano Grillo, Jimmy Walker og Jason Day i -3.

Jordan Spieth spillede dårligt fra tee til green, og ramte kun 7 greens in regulation. Med en varm putter kom han dog rundt i -2, så han deler 5. pladsen med Anirban Lahiri, Charley Hoffman og Rickie Fowler.

Branden Grace, Dustin Johnson og Justin Rose er blandt spillerne på en delt 9. plads i -1. Den forsvarende mester Shane Lowry er nr. 51 i +6.

Kjeldsen er nr. 33 blandt de 58 tilbage i feltet
Som beskrevet torsdag aften, så gik Søren Kjeldsen første runde i +2 efter en bogey – bogey afslutning, hvilket rækker til en 33. plads i det stærke felt.

Der var 61 til start, men Davis Love III, Brooks Koepka og Daniel Berger har trukket sig, så der er blot 58 spillere tilbage i feltet.

Der spilles uden cut om en præmiesum på $ 9,5 mio., og turneringen tæller kun på PGA Tour i år.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Se starttider for anden runde i denne artikel.

WGC – Bridgestone Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk