Asian TourMatt Kuchar vandt SMBC Singapore Open foran Justin Rose

Matt Kuchar vandt SMBC Singapore Open foran Justin Rose

Matt Kuchar lavede en tredobbelt bogey i finalerunden, men vandt SMBC Singapore Open foran Justin Rose. Fire spillere kvalificerede sig til The Open.

De tre medaljetagere fra OL 2016 i Rio – Justin Rose, Henrik Stenson og Matt Kuchar – var med i feltet, hvilket de utvivlsomt er blevet betalt for. I Singapore spillede man om 1 mio. $, hvoraf vinderen fik 180.000 $, mens der var 7 mio. $ i præmiesum på Europa Touren og 6,7 mio. $ at spille om på PGA Tour.

Matt Kuchar vandt med tre slag

Efter en 62’er (-9) i tredje runde førte Matt Kuchar i -17 foran Miguel Tabuena og Jazz Janewattananond i -14 inden finalerunden. Justin Rose var nr. 6 i -11 og Henrik Stenson nr. 46 i +1.

41-årige Kuchar lavede en tredobbelt bogey på 7. hul, men gik finalerunden i -1, og vandt i -18 foran Justin Rose i -15 og Jazz Janewattananond i -14. Joohyung Kim blev nr. 4 i -13 foran Richard T Lee i -12.

Poom Saksansin og Ryosuke Kinoshita delte 6. pladsen i -11, mens Henrik Stenson blev nr. 23 i -4.

Fire pladser i The Open

Turneringen var en del af The Open Qualifying Series, så der blev spillet om fire pladser i The Open, som spilles på Royal St George’s Golf Club fra den 16. – 19. juli.

Kuchar, Rose og Janewattananond er allerede kvalificeret, så de fire pladser gik til Joohyung Kim, Richard T Lee, Poom Saksansin og Ryosuke Kinoshita.

SMBC Singapore Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk