Masters vinderen Hideki Matsuyama er for første gang tilbage på PGA TOUR efter sin sejr på Augusta i april, og japaneren er i fint selskab ved AT&T Byron Nelson. Både Jordan Spieth, Jon Rahm og Bryson DeChambeau er med i Texas. GOLFTV byder også for første gang i år på direkte golf fra Ladies European Tour, når de bedste europæiske kvinder er samlet i Sydafrika.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Efter sin sejr ved The Masters er Hideki Matsuyama nu tilbage på touren, og forbereder sig til den kommende uges PGA Championship ved AT&T Byron Nelson på TPC Craig Ranch ved Dallas. Matsuyama kan trods sin flotte majorsejr ikke umiddelbart regnes blandt favoritterne i denne uge. Dels har han ikke spillet turneringsgolf i en måned, og desuden er det et utrolig stærkt felt, han skal op i mod.

Jordan Spieth vandt Valero Texas Open i april, hans første sejr i mere end tre et halvt år, og nu er PGA TOUR så tilbage i Spieths hjemstat, så han er naturligvis topmotiveret og klar til spille med om sejren. Spieth er ikke den eneste texaner, der gerne vil vise sig frem for et “hjemmepublikum”. Will Zalatoris har også rødder i Texas, og har både spillet med i AT&T Byron Nelson som ung amatør og som professionel.

Sebastian Cappelen er eneste dansker til start i denne uge, men ikke eneste europæer. Med næste uges major er flere europæere allerede rejst til USA, og vi kan blandt andre se Thomas Pieters og Lee Westwood til start.

.
.

AT&T Byron Nelson spilles for første gang på TPC Craig Ranch, og banen bliver de næste fem år vært for turneringen. Det passer nok den forsvarende mester Sung Kang meget godt. Kang er medlem på TPC Craig Ranch, så han kommer helt sikkert med et indgående kendskab banen.

GOLFTV kan ses fra 49.-/md. og lige nu tilbydes golf fans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

AT&T Byron Nelson følges på GOLFTV og Eurosport 2:
  • Torsdag den 13.5.: 21.30 – 00.30 (Featured Group dækning fra 14.00)
  • Fredag den 14.5.: 21.30 – 00.30 (Featured Group dækning fra 14.00)
  • Lørdag den 15.5.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 16.5.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

To danskere åbner Ladies European Tour sæsonen

De bedste europæiske kvinder åbner den 2021 sæsonen i Sydafrika med Investec South Africa Women’s Open. GOLFTV sender direkte fra kl. 12.00 – 16.00 alle fire dage med dansk kommentator. Linette Holmslykke og Line Toft Hansen repræsenterer de danske farver i årets første turnering.

GOLFTV viser også live fra the Champions Tour i denne uge.

PGA TOUR Champions spiller Mitsubishi Electric Classic, og GOLFTV sender fra alle tre runder. Ernie Els, Jim Furyk, Colin Montgomerie og altid stabile Bernhard Langer er blandt de største profiler i feltet.

Se det på GOLFTV fredag fra 19.00 – 21.00 og lørdag og søndag fra 21.00 – 00.00.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.