I denne uge er der matematik-uge i Skotland, hvilket markeres under Europa Tour turneringen Aberdeen Standard Investments Scottish Open.

Maths Week Scotland handler om brugen og vigtigheden af matematik i dagligdagen, og under første runde er der matematikopgaver på alle 18 hulflag under Scottish Open.

På 8. hul står der f.eks. 18 – 10 på hulflaget, mens andre af opgaverne er lidt sværere. Noget man også tidligere har gjort under damenes Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open, hvorfra billederne i denne artikel stammer.

Matematikopgaverne i denne uge er lavet af skolebørn fra Macmerry Primary School der ligger i nærheden af værtsbanen The Renaissance Club.

Der er også lavet en skole-sæt med matematikopgaver der relaterer sig til Scottish Open henvendt til aldersgruppperne 7-10 og 11-14 år.

.
.

Det årlige Maths Week Scotland er et nationalt projekt, som afholdes for fjerde gang i år. Det er støttet af regeringen og udviklet af National Museums Scotland.

Der kan læses mere om Maths Week Scotland på www.mathsweek.scot, hvor man også kan downloade forskellige opgaver.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Aberdeen Standard Investments Scottish Open, leaderboard

Making Maths Count hulflag under Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open 2018 – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.