AnbefaletMartin Simonsen vandt Kaskáda Golf Challenge

Martin Simonsen vandt Kaskáda Golf Challenge

Martin Simonsen vandt Kaskáda Golf Challenge, hvor Oliver Hundebøll blev nr. 4. Det er den tredje danske Challenge Tour sejr i år!

Efter tredje runde delte Martin Simonsen førstepladsen i -16 med Victor Rui og Freddy Schott. Oliver Hundebøll spillede også med om sejren, da han var nr. 4  i -14 sammen med Jeremy Freiburghaus, mens Benjamin Poke missede cuttet.

Martin Simonsen fik en god start med -2 på for-ni, så han førte i -18 foran Victor Rui i -16, og føringen blev udbygget med birdies på 10. og 11. hul.

Med en runde i -4 vandt Martin Simonsen i -20 foran Marco Penge i -16 og Jens Dantorp i -13. Oliver Hundebøll gik +2, men blev delt nr. 4 i -12 sammen med Jeremy Freiburghaus, Victor Riu og Freddy Schott.

Tredje danske sejr i år

Det der den tredje danske Challenge Tour sejr i år, da Oliver Hundebøll vandt Mangaung Open i marts og Nicolai Kristensen vandt D+D REAL Czech Challenge i begyndelsen af juni.

Kaskáda Golf Challenge, resultat

Oliver Hundebøll – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk