Martin Simonsen vandt Kaskáda Golf Challenge, hvor Oliver Hundebøll blev nr. 4. Det er den tredje danske Challenge Tour sejr i år!

Efter tredje runde delte Martin Simonsen førstepladsen i -16 med Victor Rui og Freddy Schott. Oliver Hundebøll spillede også med om sejren, da han var nr. 4  i -14 sammen med Jeremy Freiburghaus, mens Benjamin Poke missede cuttet.

Martin Simonsen fik en god start med -2 på for-ni, så han førte i -18 foran Victor Rui i -16, og føringen blev udbygget med birdies på 10. og 11. hul.

Med en runde i -4 vandt Martin Simonsen i -20 foran Marco Penge i -16 og Jens Dantorp i -13. Oliver Hundebøll gik +2, men blev delt nr. 4 i -12 sammen med Jeremy Freiburghaus, Victor Riu og Freddy Schott.

Tredje danske sejr i år

Det der den tredje danske Challenge Tour sejr i år, da Oliver Hundebøll vandt Mangaung Open i marts og Nicolai Kristensen vandt D+D REAL Czech Challenge i begyndelsen af juni.

.
.

Kaskáda Golf Challenge, resultat

Oliver Hundebøll – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.