PopulærtDP World TourMartin Simonsen lavede hole-in-one på det "forkerte" hul

Martin Simonsen lavede hole-in-one på det “forkerte” hul

Martin Simonsen lavede hole-in-one på 5. hul af Alfred Dunhill Championship, og det skal han selvfølgelig være glad for. 1’eren på scorekortet er en eagle og -2 på scorekortet, men der var ingen særskilt præmie for det.

Ofte er der en præmie til den første, som laver hole-in-one på et par-3 hul under en DP World Tour turnering. Indimellem er der dog slet ingen præmier, som under Made in HimmerLand 2022, og i Alfred Dunhill Championship er der præmier på tre af de fire par-3 huller. Dog kun på 16. hul i alle fire runder.

5. hul – 148 meter (ingen præmie)

Der er som nævnt ingen hole-in-one præmie på 5. hul

7. hul – 178 meter (kun 3. og 4. runde)

Der er en præmie til den første professionelle, som laver hole-in-one i 3, eller 4. runde. Vi er ærligt talt lidt i tvivl om hvad præmien reelt er, men den præsenteres som RMB hole-in-one og vinderen får Titus til en værdi af R 500.000 svarende til 205.000 danske kroner.

12. hul – 142 meter (alle 4 runder)

Den første professionelle der laver hole-in-one på 12. hul i én af de fire turneringsrunder får 155 kasser vin fra Anthonij Rupert Wynes.

16. hul – 187 meter (kun i 4. runde)

BMW er hulsponsor, men det er dog ikke en ny bil man vinder. Derimod får man R 100.000, svarende til 41.000 danske kroner. Der doneres også  R 100.000 til South African Golf Development Board, hvis det altså lykkes for en spiller at lave hole-in-one i finalerunden-

Fem danskere er med i turneringen på Leopard Creek CC, hvor der er et meget rigt dyreliv. Der sendes direkte på V Sport Golf & Viaplay Total, og ugens sendetider kan ses på 19hul.dk/tv.

Alfred Dunhill Championship, leaderboard

Flodheste ved Leopard Creek CC under Alfred Dunhill Championship – Foto: glfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk