PopulærtDP World TourThomas Bjørn spiller to i træk på Mauritius inden jul

Thomas Bjørn spiller to i træk på Mauritius inden jul

Thomas Bjørn har ikke spillet tællende turneringer de seneste to måneder, men nu spiller han to turneringer på Mauritius inden jul.

I denne uge er 51-årige Thomas Bjørn og Steen Tinning blandt deltagerne i MCB Tour Championship – Mauritius, der er sæsonfinalen på Legends Tour. Den spilles på Constance Belle Mare Plage, som Kim Boje har besøgt og skrevet om på 19hul.dk.

Bjørn har kun spillet én turnering på Legends Tour i år, da han blev nr. 34 i The Senior Open presented by Rolex. Han spillede tre turneringer i 2021, hvor han vandt Irish Legends presented by the McGinley Foundation. Thomas Bjørn er ikke kvalificeret til sæsonfinalen, men med på en invitation.

I næste uge er Bjørn tilbage på DP World Tour, der spiller AfrAsia Bank Mauritius Open på Mont Choisy Le Golf omkring 20 km fra denne uges bane. Kim Boje skrev om banen før den åbnede i 2017. Med blot 1 mio. € i præmiesum er det en meget lille turnering bl.a. også den nyudnævnte Ryder Cup vicekaptajn Nicolas Colsaerts er med. Der er fem danskere på deltagerlisten, og udover Thomas Bjørn er det Niklas Nørgaard Møller, Christoffer Bring, John Axelsen og Lucas Bjerregaard.

Thomas Bjørns seneste turnering er acciona Open de España presented by Madrid i begyndelsen af oktober, hvor han missede cuttet, da Jon Rahm vandt.

Steen Tinning er i top-20 på ranglisten

60-årige Steen Tinning er også med i sæsonfinalen efter en udmærket sæson, hvor han er nr. 16 på Order of Merit. Tinning blev nr. 22 på ranglisten i 2021, og er ikke sluttet i top-20 siden  han blev nr. 10 i 2014.

Steen Tinning var rookie på senior touren i 2013, hvor han vandt to gange og blev nr. 2 på Order of Merit, som blev vundet af Paul Wesselingh med fire sejre.

Tinnings hidtil bedste resultater i år er en 2. plads i Irish Legends presented by the McGinley Foundation, der blev vundet af Phillip Price og en 3. plads i WCM Legends Open de France hosted by Jean Van de Velde, som Gary Marks vandt.

MCB Tour Championship – Mauritius, leaderboard

Steen Tinning – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk