Cutter & Buck TourMark Haastrup fører i Sverige

Mark Haastrup fører i Sverige

Mark Flindt Haastrup er på en delt førsteplads efter første runde af Nordea Tour turneringen Österlen PGA Open hosted by Ingelsta Kalkon.

Haastrup var rundt i -4, og deler føringen med Torbjørn Johansen, Filip Olsson og Ludwig Nordeklint.

Jesper Gunder Larsen er på en delt 6. plads i -2, Martin Amtkjær og Nikolaj Nissen er nr. 10 i -1, mens de øvrige danskere er længere tilbage.

C More Golf sender finalerunden direkte
Finalerundens afslutning sendes direkte på C More Golf via Cmore.dk og Apps lørdag fra kl. 12. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Österlen PGA Open hosted by Ingelsta Kalkon, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk