ECCO TourMarcus Helligkilde vinder ECCO Tour Spanish Masters By DAT

Marcus Helligkilde vinder ECCO Tour Spanish Masters By DAT

Efter en spændende afslutning er Marcus Helligkilde vinder af ECCO Tour Spanish Masters By DAT.

Med en samlet score på 15 under par, vinder Marcus Helligkilde med et enkelt slag over Morten Ørum Madsen, der med en flot eagle på hul 15 lagde et stort pres på Marcus Helligkilde. Den unge spiller fra Smørum Golfklub viste dog klasse og sluttede stærkt af med birde på hul 17 og 18, hvilket sikrede ham sejren.

“Det er mega fedt at stå her med vinderchecken, jeg havde en fed match med Morten Ørum Madsen derude, hvor han får lavet en eagle på hul 15 og birde på hul 18, hvor jeg heldigvis får sluttet af med fugl på 17 og 18, for lige at vinde med én. Så det er helt fantastisk at stå her til sidst” fortæller en glad Marcus Helligkilde.

Morten Ørum Madsen, der startede dagen to slag efter, fik virkelig lagt pres på Marcus efter det lange eagle putt på hul 15, som betød at de to danskere var helt lige, i 13 under par, inden de sidste 3 huller på PGA Catalunya Tour Course. Marcus laver en flot birdie på hul 17, hvor Morten laver par og det betyder at han slutter alene på anden pladsen i 14 under par.

I top 10 er der yderligere tre danskere, nemlig Victor Østerby, Niklas Nørgaard Møller og Peter Launer Bæk. ECCO Tour Spanish Masters By DAT slutter derfor med fem danske spillere i top 10. Du kan se alle resultaterne fra turneringen her.

Marcus Helligkilde har fået et Challenge Tour wildcard af ECCO Tour ejer Flemming Astrup. Derfor flyver Marcus i morgen mod Sydafrika for at spille Limpopo Championship med en god omgang selvtillid i bagagen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk