KlubnytMarathongolf og røde klovnenæser i Køge

Marathongolf og røde klovnenæser i Køge

Den 7. maj står solen op kl. 05.16 og her starter Køge Golf klub sin første marathongolf for ungdomsspillere til fordel for Danske Hospitalsklovne. Her skal de konkurrere på udholdenhed til glæde og gavn for andre børn og unge.

Af: Tina Skovbjerg Madsen & Malene Bonavent

Køge Golf Klubs unge glæder sig
Nu nærmer tiden sig, og det kan mærkes på især de unge i golfklubben. Tilmeldingerne er begyndt at strømme ind, og der snakkes og væddes om hvor mange huller, der kan nås.

Casper Madsen – 14 år ”Må man godt løbe rundt – for jeg SKAL nå 100 huller – de her ’klovne’ og børn skal bare hjælpes”.

Alvilda Wiberg – 9 år ”Jeg ved ikke, hvor mange huller jeg kan nå at spille, men jeg lover at gøre mit bedste inden mine ben bliver trætte – og så skal jeg købe et armbånd af klovnene”.

Køge Golf Klub er heldig at have en stor ungdomsafdeling – med i alt 81 unge mellem 5-18 år og en god blanding af både piger og drenge – og alle med hjertet på rette sted og fødderne solidt plantet på greenen.

Vi kan bruge mange flere sponsorater
Dette arrangement er fantastisk på mange måder.

  • Det er nyt
  • Det er sjovt
  • Det samler de unge om en god fælles sag
  • Og så kan vores spirende erhvervsliv også deltage.

Vi håber, der er mange flere sponsorer – lokale som regionale og landsdækkende – der vil bakke op om dette fantastiske arrangement. På nuværende tidspunkt har Dansk Bank Køge, T-sko.dk, Tamaris Køge, Ledelse og Co, BGR Revision, Addere Revision, Adena IT, IT Ingeniøren, Gabor Shop, GLB Revision, Butik Klud, Bjerre Holding, Cafax, CC Ejendomme Muremester Jimmy Jacobsen, Hertels, Rema1000 Strøby, Køge Golf Restaurant, Køge Golf Shop og Dagbladet Køge allerede meldt sig som sponsorer.

Der er flere muligheder for at være en del af vores Marathongolf:

  • Donér fx 2, 5 eller 10 kr. pr spillet hul
  • Bidrag med et fast beløb.
  • Vil du være med til at støtte Danske Hospitalsklovne, så kan vores formand Thomas Radtleff kontaktes på telefon 30351555 eller på thomas@radtleff.dk

Vi håber at se så mange som muligt den 7. maj 2016 på Køges flotte golfbane til en dag med masser af røde klovnenæser og højt humør.

Jo flere vi er, des sjovere og mere indbringende bliver dagen – for alle.

Køge Golfklubs hjemmeside kan ses på www.kogegolf.dk

DanskeHospitalsklovne_500x184Om Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, som har eksisteret siden 2003. Vi arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse.

Som klovneforening er vores fornemmeste opgave at sprede glæde blandt børn på de danske hospitaler. Vi bruger humor, fantasi og nærvær i arbejdet med at styrke barnets selvværd, til at håndtere sin egen situation, hvilket i sidste ende gør barnets ophold på hospitalet mere overkommeligt.

www.danskehospitalsklovne.dk

Danske Hospitalsklovne
At valget faldt på Hospitalsklovnene var indlysende. Alle disse børn og unge der på den ene eller anden måde er nødt til at opholde sig på et hospital og ikke kan benytte de fritidsaktiviteter raske børn kan – vil Køge Golfklub gerne være med til at sætte fokus på og bidrage til.

DanskeHospitalsklovne

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Favorit til en topplacering

22-årige Natacha Høst Husted var i medaljerækken ved første udgave af Smørum Ladies Open. Som amatør. Som professionel har hun netop taget sin første...

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk