Danish Golf ChampionshipMade in Denmark og KidsAid rejser 300.000 kroner til syge børn

Made in Denmark og KidsAid rejser 300.000 kroner til syge børn

KidsAid var massivt til stede under Made in Denmark 2016, og nu meldes der om imponerende 300.000 kroner indsamlet. Penge, der vil forsøde tilværelsen for syge børn på de danske hospitaler.

Alle parter bakkede op
I et samarbejde mellem KidsAid og Made in Denmark blev der under hele Made in Denmark uge samlet penge ind til til de gode formål. Og selvom pengene hovedsagligt kom fra salg af de populære støjelementer, KidsAid birdie-ænder, så strømmede pengene faktisk ind fra alle sider og aktører:

  1. De professionelle Europa Tour spillere donerede penge via alle de birdies og eagles de præsterede ugen igennem.
  2. Pro-Am deltagere og sponsorer støttede via en caddie-konkurence om onsdagen.
  3. Tilskuerne støttede via køb af de berømte KidsAid birdie-ænder.

6.500 KidsAid Birdie-ænder gør chefen stolt
Som tilskuer ved Made in Denmark kunne man ikke undgå at se og især høre KidsAids birdie-ænder på Himmerland Hill og resten af anlægget. Og det var slet ikke så underligt. I alt blev nemlig langet 6.500 ænder over disken, hvilket var en af de primære årsager til, at KidsAid stolt kan berette om et nettooverskud på hele 300.000 kroner. Penge, som nu kan bruges på at skabe unikke oplevelser for syge børn på de danske hospitaler.

– Det har været imponerende så stor opbakning, der har været. Vi har kun fået positive tilkendegivelser og ros for vores gode arbejde. Alle vil gerne støtte det gode formål. Folk synes det er en god og sjov gimmick vi har lavet, og når det samtidigt går til et godt formål vil rigtig mage støtte, og det er fantastisk. Det er blevet lidt kult at have en KidsAid Birdie-and, udtaler en svært-tilfreds Henrik Lundorff fra KidsAid.

Har du lyst til at læse mere om KidsAid og at støtte det gode formål yderligere, så kan du læse mere her.

Birdie-aender

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Darius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel fra Holland vandt Magical Kenya Open, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen blev bedste dansker. Inden finalerunden var Sebastian Friedrichsen nr. 53 i -1, Jonathan...

Carlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman, hvor der var en lang række LIV Golf spillere i feltet, og de dominerede da også toppen af...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk