VideoVideo: Legender / ProfilerLudvig Åberg: Revealed

Ludvig Åberg: Revealed

23-årige Ludvig Åberg fra Sverige er nr. 1 på amatørernes verdensrangliste. Han er også nr. 1 på PGA TOUR University’s Velocity Global Ranking, hvilket har givet ham en plads i Hero Dubai Desert Classic og kan give ham et PGA Tour kort.

PGA Tour har lavet videoen ovenfor om Ludvig Åberg, hvor man besøger ham i hjemme i Sverige, hvor han spiller i Eslöv Golfklubb. Eslöv ligger i Skåne nordøst for Malmø.

Han blev nr. 2 ved det individuelle EM for herrer 2021, som Christoffer Bring vandt.

Ludvig Åberg går på Texas Tech i USA, og udover at være nr. 1 på amatørernes verdensrangliste er han også nr. 1 på PGA TOUR University’s Velocity Global Ranking. Det er en rangliste over spillere på fjerde år af college, og som led i samarbejdet mellem PGA Tour og DP World Tour har Åberg fået en invitation til DP World Tour. Her gik han første runde i -7.

Den førende på PGA TOUR University’s Velocity Global Ranking efter forårssæsonen kvalificerer sig til PGA Tour med adgang til  mindst omkring 14 turneringer. Top-5 på ranglisten får et godt Korn Ferry Tour kort, mens nr. 6 – 10 får et lidt dårligere Korn Ferry Tour kort, der kun giver adgang til enkelte turneringer.

Rasmus Neergaard-Petersen er bedste dansker på ranglisten, hvor han er nr. 12.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk