PopulærtPGA TourLudvig Åberg på sejrsjagt i Mexico

Ludvig Åberg på sejrsjagt i Mexico

Norges Viktor Hovland har vundet World Wide Technology Championship to gange, og nu er en anden skandinav blandt favoritterne til at vinde turneringen i Mexico. Ludvig Åberg jagter sejren, mens en lang række at deltagerne nok mere har fokus på at beholde deres kort til PGA TOUR til 2024.

Turneringen kan ses på discovery+, GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Vi er nået til årets tredjesidste turnering på PGA TOUR, og det begynder at stramme til for de spillere, der er uden for top-125, og dermed står til at miste deres fulde spilleret til PGA TOUR i 2024.

Udover de mange spillere der holder øje om med 125. pladsen, så er der naturligvis også spillere, der er på jagt efter sejren. En af dem er Sveriges nye unge superstjerne, Ludvig Åberg, som i sine korte professionelle karriere har prøvet næsten alt bortset fra at vinde.

Åberg vil med en sejr sikre sig adgang til næste års The Masters, men som nummer 58 i verden, kan han med en topplacering spille sig ind i top-50, og via den vej få adgang til næste års første major.

Åberg er i kamp mod Beau Hossler, der var tæt på at vinde i Japan for to uger siden, og har spillet forrygende i efteråret. Cameron Young er ligesom Åberg på udkig efter sin første sejr på touren, og ellers er det værd at holde øje med Sahith Theegala, Lucas Glover og Emiliano Grillo.

Russel Henley kommer som forsvarende mester, men i år skal han forsvare titlen på en ny bane. I år spilles der på El Cardonal at Diamante. Det er en bane som Tiger Woods har designet, og det er første gang, at en af Woods’ baner bruges på PGA TOUR.

World Wide Technology Championship kan følges på discovery+ og Eurosport 2

  • Torsdag den 2.11.: 21.30 – 00.30
  • Fredag den 3.11.: 20.00 – 23.00
  • Lørdag den 4.11.: 20.00 – 23.00
  • Søndag den 5.11.: 20.00 – 23.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

 

 

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk