PopulærtDP World TourLucas Herbert vandt Omega Dubai Desert Classic

Lucas Herbert vandt Omega Dubai Desert Classic

Lucas Herbert vandt Omega Dubai Desert Classic, hvor en blæsende finaledag endte som en stor dansk skuffelse.

Både Søren Kjeldsen og Jeff Winther gik tredje runde i -7, så de bragede frem i feltet. Kjeldsen til en 10. plads og Winther ét slag efter. Det lå til en fortsættelse af de historisk gode danske resultater i turneringen, men Søren Kjeldsen afsluttede med en runde i +8 og Jeff Winther med +7, så de sluttede begge på en delt 37. plads i +2.

Niklas Nørgaard Møller og Joachim B Hansen delte 58. pladsen i +7 efter runder i henholdsvis +2 og +4.

Søren Kjeldsen – Foto: golfsupport.nl

Benjamin Poke og Rasmus Højgaard missede cuttet, mens en skadet Thomas Bjørn trak sig efter 3 huller af første runde.

Lucas Herbert vandt efter omspil mod Bezuidenhout

Inden finalerunden havde Ashun Wu føringen i -11 foran Victor Perez i -10, mens Tom Lewis, Kurt Kitayama og den forsvarende mester Bryson DeChambeau delte 3. pladsen i -9.

Mange havde det dog svært på en blæsende dag, hvor Lucas Herbert og Christiaan Bezuidenhout var dagens bedste med runder i -4. De sluttede begge i -9, hvilket var nok til en delt førsteplads inden 24-årige Lucas Herbert fra Australien vandt sin første Europa Tour sejr på andet omspilshul.

Christiaan Bezuidenhout – Foto: golfsupport.nl

Adri Arnaus, Dean Burmester og Tom Lewis delte 3. pladsen i -7, mens Kurt Kitayama og Ashun Wu delte 6. pladsen i -6.

Mike Lorenzo-Vera, Robert MacIntyre og Bryson DeChambeau delte 8. pladsen i -5.

56-årige Jiménez i top-20

Shane Lowry og Tommy Fleetwood delte 11. pladsen i -4, mens 56-årige Miguel Angel Jiménez endnu engang beviste, at han fortsat kan være med på Europa Touren, da han delte 16. pladsen i -3 med bl.a. Martin Kaymer, Ian Poulter og Victor Perez

Louis Oosthuizen, Sergio Garcia og Viktor Hovland blev nr. 23 i -2, Henrik Stenson nr. 37 i +2 og Danny Willett nr. 43 i +3

Omega Dubai Desert Classic, resultat

Miguel Angel Jiménez – Foto: golfsupport.nl

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...