PopulærtDP World TourLowry fører med to slag inden finaledagen af US Open

Lowry fører med to slag inden finaledagen af US Open

Efter forsinkelser de første dage mangler 25 at færdigspille tredje runde af US Open. Alt tyder dog på, at vinderen kan kåres søndag, medmindre der bliver omspil om sejren.

Finalerunderne er desværre uden dansk deltagelse. Cuttet blev +6, og Søren Kjeldsen var +9 efter to runder, mens Søren Hansen var +23.

Phil Mickelson i +7, Justin Rose og Rory McIlroy i +8 samt Rickie Fowler i +11 var også blandt de spillere, som missede cuttet.

Lowry foran Landry – Grace er førende i klubhuset
Shane Lowry er -3 på 14 huller af anden runde, og han fører i -5 foran Andrew Landry i -3. Landry er i par for runden efter 13 huller.

Lee Westwood (efter 15 huller), Sergio Garcia (14) og Dustin Johnson (13) deler 3. pladsen i -2.

Branden Grace er alene på 6. pladsen og den førende i klubhuset i -1 efter en imponerende tredje runde i -4. Verdensetteren Jason Day gik ligeledes -4, og deler 8. pladsen i +1 med bl.a. Bryson DeChambeau, som ligeledes har spillet tre runder.

Grégory Bourdy er +4 på 14 huller, så han er faldet tilbage til en 12. plads i +2, som han bl.a. deler med Adam Scott.

Jordan Spieth er nr. 29 i +4, Bubba Watson nr. 46 i +7 og Masters vinderen Danny Willett er nr. 51 i +8.

Spillet genoptages kl. 13 dansk tid
Tredje runde genoptages søndag morgen kl. 7 lokal tid svarende til kl. 13 dansk tid.

US Open sendes direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk. Søndag er der udvidede sendetider, så der sendes direkte fra k. 13 – 15 og igen fra kl. 18. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard

Branden Grace
Branden Grace

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk