Korn Ferry TourCappelen faldt tilbage i Nashville

Cappelen faldt tilbage i Nashville

Sebastian Cappelen er desværre ude af den absolutte topstrid i Nashville Golf Open på Web.com Tour, hvor han dog stadig har gode muligheder for en top-10 placering.

Efter anden runde var han på en delt 4. plads i -6, men efter en runde i -2 er han nu nr. 12 i -8 inden finalerunden.

På trods af en dobbeltbogey på sidste hul, så fører James Driscoll i -14 foran Brian Campbell i -13. Grayson Murray og Julian Etulain deler 3. pladsen i -12.

Wesley Bryan, der i første runde satte ny banerekord i -9, jagter sin tredje sejr på Web.com Tour i år, men den kommer ikke i denne uge, da han er nr. 30 i -5.

Nashville Golf Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk