PopulærtDP World TourLombard fører med ét slag inden finalerunden

Lombard fører med ét slag inden finalerunden

Zander Lombard fører Lyoness Open på Diamond CC i Østrig med et enkelt slag inden finalerunden. Der er ingen danskere i finalerunderne.

21-årige Lombard fra Sydafrika gik en næsten fejlfri runde i -4, hvilket giver ham en føring i -11 foran Ashun Wu i -10, mens Grégory Bourdy og Adrian Oaegui i -9.

Lombard var på en delt førsteplads efter tredje runde, og tog føringen med fire birdies på de første 7 huller. En tredobbelt bogey på 9. hul var dog dyr, så efter tre birdies på bag-ni, må han nøjes med en føring på ét slag.

Luiten er blot tre slag efter Lombard
Joost Luiten deler 5. pladsen i -9 med Richard McEvoy, så han spiller også med om sejren. Det samme gør svenske Marcus Kinhult, der er alene på 7. pladsen i -7.

Den forsvarende mester Chris Wood er nr. 12 i -4 og som sådan for langt tilbage til at genvinde turneringen, mens Bernd Wiesberger er nr. 19 i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Lyoness Open powered by Sporthilfe Cashback Card, leaderboard

Joost Luiten
Joost Luiten

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk