Challenge TourAlexander Knappe kan vinde for anden uge i træk

Alexander Knappe kan vinde for anden uge i træk

Alexander Knappe, der vandt sidste uges Challenge Tour turnering, fører KPMG Trophy på Cleydael G&CC i Belgien fører med et enkelt slag inden finalerunden.

Daniel Løkke og Andreas Hartø er de to danskere i finalerunderne, men de er noget tilbage i feltet. Løkke gik tredje runde i -1, hvilket placerer ham som nr. 49 i -6, mens Hartø er nr. 52 i -5 efter en runde i -2.

Der er tæt i toppen, hvor Alexander Knappe fører i -15 foran Jurrian van der Vaart og Paul Maddy i -14, mens Simon Forsstrom og Thomas Detry i -13. Fem spillere deler 6. pladsen i -12.

KPMG Trophy, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk