LIV Golf sæsonfinalen Team Championship skal spilles på Trump National Doral, Blue Monster, i Miami som tidligere var vært for en WGC turnering.

Da den Saudi finansierede LIV Golf med 1,7 mia. kr. i otte turneringer (!) offentliggjorde programmet for 2022 var der ikke værtsbane for sæsonfinalen. Det er der kommet nu med den Donald Trump ejede Trump National Doral fra den 27. – 30. oktober, hvor der spilles om 50 mio. $. Se alle turneringer nederst i denne artikel.

Blue Monster på Doral var vært for WGC – Championship fra 2007 – 2016, hvorefter den af sponsorhensyn blev flyttet til Mexico. Noget præsident-kandidaten Trump var meget utilfreds med. Den blev spillet i Florida sidste år, hvor Collin Morikawa vandt, men er ikke på turneringsprogrammet i år. Fra 1962 – 2006 blev der spillet en regulær PGA Tour turnering, Doral Open, på banen.

Fire af otte turneringer spilles i USA

Den første af de otte turneringer spilles på Centurion Golf Club i London, og derefter er der fire tureringer i USA inden der spilles i Thailand og Saudi Arabien.

De otte offentliggjorte turneringer ses nedenfor.

.
.
DatoLandBane
9. – 11. juniEnglandCenturion Golf Club – London
1. – 3. juliUSAPumpkin Ridge Golf Club – Portland
29. – 31. juliUSATrump National Golf Club Bedminster – New Jersey
2. – 4. sept.USAThe International – Boston
16. – 18. sept.USARich Harvest Farms – Chicago
7. 9. okt.ThailandStonehill – Bangkok
14. – 16. okt.Saudi ArabienRoyal Greens Golf Club – Jeddah
27. – 30. okt.USATeam Championship
Trump National Doral – Miami

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.