Challenge TourLittle Interviews – Niall Horan

Little Interviews – Niall Horan

Europa Touren har starten en serie med interviews, hvor det er drengen Billy, som stiller spørgsmålene. Spørgsmål man ikke nødvendigvis stiller, hvis man er golfjournalist, hvilket både kan være forfriskende og morsomt.

Tidligere har vi vist interviewet med Graeme McDowell, og videoen ovenfor er med Niall Horan. Han er en ivrig golfspiller, men mest kendt for at være med i den populære musikgruppe One Direction, som holder en pause i øjeblikket.

Niall Horan har deltaget i en del Pro-Ams. Han gik også caddie for Rory McIlroy under par-3 turneringen op til Masters 2015. Niall Horan bliver blandt andet spurgt, om McIlroy sender flere SMS’er til ham, end han sender til McIlroy.

Medstifter af managementfirma
I foråret var Niall Horan medstifter af et nyt managementfirma, Modest! Golf, som var officiel partner for sidste uges Northern Ireland Open på Challenge Touren, hvor interviewet blev optaget.

Niall Horan spillede med i Pro-Am turneringen, hvilket tiltrak en del ekstra tilskuere, som ikke ligefrem var golf fans. Challenge Touren har lavet en Behind The Scenes video som kan ses nedenfor.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk