Manon Gidali vandt Cape Town Ladies Open på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour, hvor Linette Holmslykke var blandt de 60 deltagere.

Efter runder i +1, +2 og +1 på par-74 banen Royal Cape Golf Club i Cape Town blev Linette Holmslykke delt nr. 10 i +4.

Manon Gidali fra Frankrig og Cara Gorlei fra Sydafrika sluttede i -4, inden Manon Gidali vandt efter omspil. Lejan Lewthwaite blev nr. 3 i -2 foran amatøren Caitlyn Macnab i -1. Rachael Taylor og Stacy Bregman delte 5. pladsen i +1.

40-årige Lee-Anne Pace, der var forsvarende mester, med ni Ladies European Tour sejre og en LPGA sejr på CV’et delte 5. pladsen med Rachael Taylor.

Den første, og mindste, af seks turneringer

Cape Town Ladies Open var den første, og mindste, af seks turneringer i den 8. sæson på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Der blev spillet om 200.000 R svarende til 86.000 danske kroner.

.
.

De seks turneringer spilles seks uger i træk, og fra på onsdag den 14. april spilles Jabra Ladies Classic på Glendower GC, hvor Linette Holmslykke også er med. Her er præmiesummen på 600.000 R og således tre gange så stor som denne uge.

Den suverænt største turnering på Sunshine Ladies Tour er Investec SA Women’s Open med en præmiesum på 200.000 €. Det er den sjette og sidste turnering fra den 13. maj, og den tæller også til Ladies Europa Tour, hvor det er sæsonens første turnering.

Cape Town Ladies Open, resultat

Manon Gidali – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.