Næsten alle deltagerne i Masters 2021 har erfaring fra Augusta National, da der kun er tre professionelle deltagere, som spiller Masters for første gang. De tre amatører i feltet debuterer også i Masters, så i alt er der seks debutanter.

Der var 26 debutanter i Masters 2020. Det var i november, så flere af årets deltagere har været med før, men de har aldrig spillet Masters i april.

Debutanten Carlos Ortiz fra Mexico er kvalificeret som vinder af Vivint Houston Open 2020, og via top-50 på verdensranglisten den 29. marts.

De to andre professionelle debutanter er Robert MacIntyre fra Skotland og amerikanske Will Zalatoris, der begge kvalificerede sig via top-50 på verdensranglisten pr. 29. marts 2021.

Kun tre amatører i feltet pga. COVID-19

De tre amatører er amerikanerne Tyler Strafaci og Charles Osborne, der blev henholdsvis nr. 1 og 2 ved US Amateur Championship 2020 samt British Amateur Championship 2020 vinderen Joe Long fra England. Alle tre er debutanter i Masters.

.
.

Normalt ville vinderne af Asia-Pacific Amateur Champion, Latin America Amateur Championship og US Mid-Amateur Champion også være med i Masters. De tre turneringer blev dog aflyst i 2020 pga. COVID-19.

Sendes på TV3 Sport og Viaplay

Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
Masters, Track (følg alle spillere)
Masters, Live / My Group (se video med alle slag)

Will Zalatoris – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.