PopulærtLadies European TourLine Vedel indstiller karrieren

Line Vedel indstiller karrieren

De seneste år har Line Vedel været plaget af rygproblemer, som har tvunget hende til skadespauser, men nu er det slut, da hun indstiller karrieren.

Hun havde ellers fået en såkaldt Medical Extension, så hun kunne spille på LPGA i 2016, men af helbredsmæssige årsager har hun nu måtte tage den svære beslutning om at indstille karrieren med øjeblikkelig virkning:

Line Vedel har skrevet følgende på sin Facebook side:

– Efter 5 år som professionel golfspiller, heraf de sidste 2 år på verdens mest prestigefyldte tour, LPGA, har jeg valgt at indstille min golfkarriere af helbredsmæssige årsager. Jeg har igennem en længere periode haft svære rygproblemer, og en MR-scanning har nu påvist slid og flere diskusprolapser, hvilket tvinger mig til at indstille karrieren med øjeblikkelig virkning.

– I min karriere opnåede jeg at blive den højest rangerende dansker på verdensranglisten nogensinde (nr. 59) og havde i 2014 tre top-5 placeringer på den amerikanske LPGA Tour. Jeg vandt i 2012 en Europa Tour turnering i Slovakiet og vandt sølv ved EM for amatører i 2010 i Tjekkiet. Jeg er naturligvis meget ærgerlig over at være tvunget til at måtte træffe denne nødvendige beslutning.

– Jeg vil nu rette mit fokus mod en karriere i erhvervslivet. Jeg vil gerne takke alle mine nuværende og tidligere sponsorer, støttegruppe, familie og venner. En stor tak skal lyde til min mentaltræner gennem tre år Carsten Brandt fra cbpu.dk. Uden jer havde jeg aldrig opnået mine resultater. En hjertelig tak.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk