PopulærtLadies European TourLine Vedel indstiller karrieren

Line Vedel indstiller karrieren

De seneste år har Line Vedel været plaget af rygproblemer, som har tvunget hende til skadespauser, men nu er det slut, da hun indstiller karrieren.

Hun havde ellers fået en såkaldt Medical Extension, så hun kunne spille på LPGA i 2016, men af helbredsmæssige årsager har hun nu måtte tage den svære beslutning om at indstille karrieren med øjeblikkelig virkning:

Line Vedel har skrevet følgende på sin Facebook side:

– Efter 5 år som professionel golfspiller, heraf de sidste 2 år på verdens mest prestigefyldte tour, LPGA, har jeg valgt at indstille min golfkarriere af helbredsmæssige årsager. Jeg har igennem en længere periode haft svære rygproblemer, og en MR-scanning har nu påvist slid og flere diskusprolapser, hvilket tvinger mig til at indstille karrieren med øjeblikkelig virkning.

– I min karriere opnåede jeg at blive den højest rangerende dansker på verdensranglisten nogensinde (nr. 59) og havde i 2014 tre top-5 placeringer på den amerikanske LPGA Tour. Jeg vandt i 2012 en Europa Tour turnering i Slovakiet og vandt sølv ved EM for amatører i 2010 i Tjekkiet. Jeg er naturligvis meget ærgerlig over at være tvunget til at måtte træffe denne nødvendige beslutning.

– Jeg vil nu rette mit fokus mod en karriere i erhvervslivet. Jeg vil gerne takke alle mine nuværende og tidligere sponsorer, støttegruppe, familie og venner. En stor tak skal lyde til min mentaltræner gennem tre år Carsten Brandt fra cbpu.dk. Uden jer havde jeg aldrig opnået mine resultater. En hjertelig tak.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pierceson Coody vandt Panama Ch’ship – to sejre i 14 turneringer

Pierceson Coody vandt The Panama Championship. Hans anden Korn Ferry Tour sejr i blot 14 turneringer Inden finalerunden førte Christopher Petefish i -4 foran Brett...

Thorbjørn blev nr. 4, da Daniel Gavins vandt i Ras Al Khaimah

Daniel Gavins vandt Ras Al Khaimah Championship, hvor Højgaard tvillingerne lå til at spille med om sejren, men Thorbjørn Olesen  blev bedste dansker på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk