PopulærtLadies European TourLine Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På deltagerlisten står hun, som om det er karriere-indtjening som giver hende en plads, men sådan er det ikke helt.

Det er et glædeligt gensyn men alligevel overraskende, at Line Toft Hansen nærmest ud af det blå står på deltagerlisten. Hun spillede 13 turneringer i 2021 og en enkelt i 2022 inden hun måtte holde en længere skadespause. I hele karrieren har hun spillet LET 19 turneringer med en samlet indtjening på 9.522 € svarende til 71.000 danske kroner, så hun har endnu ikke fået sit store professionelle gennembrud.

På den såkaldte Entry list står Line Toft Hansen under kategori 18: Career Money List. Hendes forholdsvis beskedne indtjening er dog  ellers ikke i nærheden af, at kunne give hende en plads via Career Money List..

Men sådan fremgår det, når man kigger på deltagerlisterne for sidste uges Amundi German Masters og denne uges Jabra Ladies Open, ligesom hun er med i den kommende uges Dormy Open Helsingborg.

Ikke en fejl at Line Toft Hansen er i kat. 18

19hul.dk har derfor kontaktet Ladies European Tour, for er Line Toft Hansen måske blevet forvekslet med Line Vedel Hansen, som vandt Allianz Ladies Slovak Open 2012 på LET og også havde succes på LPGA inden hun måtte indstille karrieren pga. en skade?

Det er dog ikke en forveksling, og det er som sådan ikke en fejl, at Line Toft Hansen står i kategori 18: Career Money List. Efter Line Toft Hansen blev skadet i 2022 fik hun en såkaldt Medical Extension, og man har nu placeret hende i en kategori-placering, som svarer til den hun havde i 2022. Det er så i kategori 18, selvom hun slet ikke høre hjemme i den kategori.

Mend det giver hende mulighed for at spille sig til en LET kategori igen, og i Line Toft Hansens tilfælde har hun seks turneringer til at spille sig til gode resultater, som kan forlænge hendes kategori fra 2022. Forstået på den måde, at hun får en kategori tilsvarende indtjening fra 2022 + 2024 ud fra 2022 ranglisten.

Ganske forvirrende og lidt svært at gennemskue, men konkllusione er at Line Toft Hansen helst skal gribe chance og derved spille sig til et LET katrgori igen.Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk