PGA Tour ChampionsLehman og Langer fører holdturnering på Champions Tour

Lehman og Langer fører holdturnering på Champions Tour

Ugens Championship turnering er en holdturnering for to-mandshold i et noget anderledes format. Der spilles i to rækker for henholdsvis spillere over 50 år og spillere over 65 år.

Efter de første to runder af Bass Pro Shops Legends spilles finalerunden på en par-3 bane, hvilket der kan læses mere om nederst i artiklen.

I første runde var Tom Lehman og Bernhard Langer bedst i Four-Ball, og de fører i -11. Durant/Andrade, Perry/Hoch, Goydos/Sutherland og Pavin Waldorf deler andenpladsen i -8.

Bass Pro Shops Legends – Champions, leaderboard

Player og Nicklaus danner par i Legends Division
Champions Division ovenfor er for de almindelige Champions Tour spillere over 50 år, mens Legends Division er for spillere over 65 år.

Blandt andet danner Jack Nicklaus og Gary Playerpar i Legends Division, som spiller par-3 banen alle dage.

De forsvarende mestre Bruce Fleisher og Lerry Nelson fører i -9 foran Thorpe/Tewell i -7.

Nicklaus/Player er på en 8. plads i -1.

Bass Pro Shops Legends – Legends, leaderboard

Finalerunde på par-3 bane
De første to dage spiller Champions Division Four-Ball på 18-huls banen Buffalo Ridge, mens finalerunden spilles over 18 huller på stedets par-3 bane. De første 9 huller af finalerunden spilles som Greensome, mens man spiller Four-Ball på sidste 9 huller.

Legends Division spiller en blanding af Greensome og Four-Ball på på par-3 banen. De første to dage spilles 18 huller, mens søndagens finalerunde er over 9 huller.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk