Lehman og Langer fører holdturnering på Champions Tour

Ugens Championship turnering er en holdturnering for to-mandshold i et noget anderledes format. Der spilles i to rækker for henholdsvis spillere over 50 år og spillere over 65 år.

Efter de første to runder af Bass Pro Shops Legends spilles finalerunden på en par-3 bane, hvilket der kan læses mere om nederst i artiklen.

I første runde var Tom Lehman og Bernhard Langer bedst i Four-Ball, og de fører i -11. Durant/Andrade, Perry/Hoch, Goydos/Sutherland og Pavin Waldorf deler andenpladsen i -8.

Bass Pro Shops Legends – Champions, leaderboard

Player og Nicklaus danner par i Legends Division
Champions Division ovenfor er for de almindelige Champions Tour spillere over 50 år, mens Legends Division er for spillere over 65 år.

.
.

Blandt andet danner Jack Nicklaus og Gary Playerpar i Legends Division, som spiller par-3 banen alle dage.

De forsvarende mestre Bruce Fleisher og Lerry Nelson fører i -9 foran Thorpe/Tewell i -7.

Nicklaus/Player er på en 8. plads i -1.

Bass Pro Shops Legends – Legends, leaderboard

Finalerunde på par-3 bane
De første to dage spiller Champions Division Four-Ball på 18-huls banen Buffalo Ridge, mens finalerunden spilles over 18 huller på stedets par-3 bane. De første 9 huller af finalerunden spilles som Greensome, mens man spiller Four-Ball på sidste 9 huller.

Legends Division spiller en blanding af Greensome og Four-Ball på på par-3 banen. De første to dage spilles 18 huller, mens søndagens finalerunde er over 9 huller.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.