AnbefaletLav en Golfmaps plakat med de danske baner du har spillet

Lav en Golfmaps plakat med de danske baner du har spillet

Nogle sætter nåle i et verdenskort for at markere, hvor de har været, og nu kan man også få sin egen golfplakat, hvor man kan markere de danske baner, man har spillet.

Der er dem som drømmer om at spille alle danske baner, mens andre måske går efter alle baner i den region, hvor man bor. Eller også spiller man bare rundt omkring, og prøver forskellige baner.

Det gjorde Marie Rotne, da hun fik idéen til plakaten, hvor man kan markere de baner, man har spillet. Det blev til Golfmaps.dk, hvor man kan købe kort med golfbaner i Danmark. Man kan selvfølgelig også bruge det som et oversigtskort over alle danske baner, hvilket er oplagt at have hængende i klubben.

Plakaten med danske golfbaner fås i to farver. Alle baner er markeret med klubnummer på en hvid baggrund, og det er så tanken, at man farver de baner, man har spillet. Se de to plakater nedenfor.

Læs mere på www.golfmaps.dk, hvor plakaterne også kan købes.

Marie Rotne arbejder på flere Golfmaps plakater, og den næste er over Sydsverige, som formentlig kommer ultimo februar. Har man forslag til kommende lande eller områder, er man velkommen til at kontakte hende med ønsker til, hvad de næste kort skal være.

Plakater fra Golfmaps.dk – Foto: PR
Plakater fra Golfmaps.dk – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk