Kristof Ulenaers førte fra start til slut, og vandt Challenge de Cadiz i overbevisende stil. Den 22-årige belgier vandt i sin første Challenge Tour turnering som professionel.

Martin Simonsen blev bedste dansker på en 11. plads i -9 efter en runde i -3, mens Niklas Nørgaard Møller blev nr. 23 i -7, da han gik finalerunden i +1.

Nicolai Kristensen med -5 og Oliver Hundebøll med -1 delte 38. pladsen i -4. John Axelsen, Marcus Helligkilde og Mark Flindt Haastrup missede cuttet.

Kristof Ulenaers vandt med fem slag

22-årige Kristof Ulenaers fra Belgien førte med syv slag inden finalerunden, så en runde i par var nok til en sikker sejr i -19 foran Hurly Long i -14 og Santiago Tarrio i -12. Alfredo Garcia-Heredia og Anton Karlsson delte 4. pladsen i -11.

Kristof Ulenaers vandt i sin første Challenge Tour turnering som professionel, hvor han var med på en invitation. Som amatør spillede han to Challenge Tour turneringer, da han missede cuttet i den belgiske KPMG Trophy 2016 og 2018.

.
.
Spiller på samme bane fra på onsdag

Som sidste år er Cádiz og Iberostar Real Club de Golf Novo Sancti Petri i Spanien vært for to Challenge Tour turneringer i træk, så allerede på onsdag begynder Challenge de España.

Manda spilles den danske Pro-Am turnering The Scandinavian Challenge presented by Danders & More RHB Development, så de danske Challenge Tour spillere flyves søndag aften i privatfly til Danmark og retur til Spanien igen mandag aften!

Challenge de Cadiz, resultat

Martin Simonsen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.