MajorsUS PGA ChampionshipKom med indenfor i den store US PGA butik

Kom med indenfor i den store US PGA butik

Der bliver solgt meget merchandise ved de største goflturneringer, og også ved US PGA Championship 2023 hvor der er et kæmpe telt med alskens tøj og tilbehør med logo.

I drone-videoen ovenfor kan man komme med indenfor i teltet, der typisk er fyldt med lange køer under hele turneringen. Sådan er det gerne under majors og Ryder Cup, for alle skal have noget med hjem. Bemærk også antallet af betalings-kasser til sidst i videoen, for der er vist 40 af dem.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US PGA Championship, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk