KlubnytKom og find din nye kærlighed i Odense GK

Kom og find din nye kærlighed i Odense GK

Hvor længe er det siden, at du gik hen og blev godt og grundigt forelsket? Og kunne du tænke dig at prøve det igen – sådan helt uden fare for utroskab og ægteskabelige kriser? Så læs med her.

Det kan godt være, at du går hen og bliver lidt sur og overvejer at slå op, når den lille bold ikke vil, som du vil. Men når du først får det lært, er det faktisk ikke særlig svært – at blive lidt lun på det der golf.

Golf er hygge, golf er socialt samvær og så er det oveni købet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start- eller udløbsdato, og det er det, vi kalder livslang kærlighed.

Så kom ud og spil med søndag 17. april, når Odense Golfklub holder åbent hus for alle, der har lyst til at udforske golfspillet. Kom forbi til en uforpligtende introduktion til golfspillet og prøv kræfter med køller, jern og bold. Få en snak med nogle af de mennesker, som allerede har forelsket sig i golfsporten – og find ud af, om det kunne være noget for dig.

På selve dagen vil der i Odense Golfklub i tidsrummet mellem kl. 10.00-14.00 være mulighed for at få en rundvisning i klubben, få instruktion af klubbens trænerteam, deltage i en puttekonkurrence og spille på Pilebanen (9-hulsbanen).

Denne dag kan du vinde et prøvemedlemskab til Odense Golfklub.

Et prøvemedlemskab på 3 måneder i Odense Golfklub koster kr. 995,- i 2016. Hvis du melder dig ind den 17. april er prisen kun kr. 800,-

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

– Golf kan noget helt særligt, og der er ikke mange, der som golfspillere kan tale så passioneret om deres fritidsinteresse. Vi håber, at Golfens Dag-kampagnen kan være med til at åbne endnu flere folks øjne for det fantastiske spil, som kan dyrkes hele livet og som samtidig byder på masser af social samvær og god motion, siger Jonas Meyer, udviklingschef i Dansk Golf Union.

Du kan læse mere om Golfens Dag på golfensdag.dk og se alle klubber, der afholder Golfens Dag. Odenses Golfklubs hjemmeside er www.odensegolfklub.dk

OdenseGK_GolfensDag16-A3_plakat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

Reglerne for cuttet i US PGA Championship

Reglerne for cuttet er ikke det samme i alle professionelle turneringer, og heller ikke i de fire majors. I US PGA Championship er det top-70...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk