Challenge TourKnappe fører med to slag inden finalerunden

Knappe fører med to slag inden finalerunden

Alexander Knappe fører Challenge Tour turneringen Foshan Open på Foshan GC nordvest for Hong Kong med to slag inden finalerunden.

Efter en runde i -8 fører Knappe i -16 foran Marcus Armitage, Matthieu Pavon og Max Orrin i -14. Jens Dantorp og Ryan Fox deler 5. pladsen i -12.

Martin Ovesen deltog men missede cuttet efter anden runde.

Foshan Open, leaderboard

Et godt resultat i næste uge er vigtigt for Ovesen
Efter denne uge er der kun to turneringer tilbage i Challenge Tour sæsonen. Ovesen er med i næste uges Ras Al Khaimah, 2016 Golf Challenge, hvorefter kun top-45 på ranglisten er kvalificeret til sæsonfinalen NBO Golf Classic Grand Final.

Martin Ovesen er pt. nr. 54 på Challenge Tourens Race to Oman rangliste, hvor top-15 får et Europa Tour kort efter sæsonen. Han skal derfor have et godt resultat i næste uge for at kvalificere sig til sæsonfinalen.

Kommer han i top-45 på ranglisten, så har det yderligere den fordel, at man derved også er kvalificeret til Final Stage af Europa Tourens tourskole, mens nr. 45 – 90 skal med på Second Stage.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk