AnbefaletKjeldsen har kvalificeret sig til WGC - HSBC Champions

Kjeldsen har kvalificeret sig til WGC – HSBC Champions

Via sin placering i top-50 på verdensranglisten, har Søren Kjeldsen kvalificeret sig til WGC – HSBC Champions, som spilles i Kina fra den 27. – 30. oktober.

Top-50 på mandagens verdensrangliste kvalificerede sig. I sidste uge var Kjeldsen nr. 49 og som sådan i fare for at ryge ud af top-50, men med en flot 7. plads i Alfred Dunhill Championship, er han nr. 47 i denne uge.

Også kvalificeret via Race to Dubai
Hvis Kjeldsen var røget ud af top-50, så var han dog nok alligevel kvalificeret via sin placering i top-30 på Race to Dubai ranglisten. Her er det top-30 på mandag den 17. oktober, som kvalificerer sig.

Kjeldsen er pt. nr. 18 på Race to Dubai ranglisten (nr. 21 i sidste uge), mens Thorbjørn Olesen er næstbedste dansker på en 36. plads. Thorbjørn er 141.920 point efter 30. pladsen, så hvis han skal i top-30 kræver det formentlig mindst en top-3 placering i British Masters.

78 deltagere om $ 9,5 mio.
Der er 78 spillere i WGC – HSBC Champions på Sheshan International GC i Shanghai, Kina. De spiller fire runder uden cut om en præmiesum på hele $ 9,5 mio.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk