PopulærtDP World TourKjeldsen: - Greens kan ikke blive meget hurtigere

Kjeldsen: – Greens kan ikke blive meget hurtigere

US Open er altid en stor udfordring og test af spillerne. Således også i år, hvor der spilles på Oakmont Country Club i Pennsylvania.

Traditionelt presses spillerne til det yderste under US Open, hvor vinderscoren ofte er lige under eller lige over par.

Greens er lynhurtige i år, hvilket der ses et meget godt eksempel på i videoen nedenfor, som Viasat Golf har lagt på deres Facebook side. Det er Søren Kjeldsen der putter, og i slutningen af videoen fortæller han om de hurtige greens til Henrik Levysohn fra Viasat Golf.

19hul.dk er også på Oakmont, og du kan læse et interview med Søren Hansen her.

US Open sendes direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk hver aften fra torsdag til søndag. Se ugens sendetider påwww.19hul.dk/tv.

Oakmonts greens er rystende hurtige!Stopper denne bold nogensinde? Se Kjeldsens chokerende hurtige putt!

Opslået af Viasat Golf Danmark på 14. juni 2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk