PopulærtPGA TourKjeldsen faldt tilbage efter bogey - bogey afslutning

Kjeldsen faldt tilbage efter bogey – bogey afslutning

Søren Kjeldsen fik desværre en dårlig afslutning på første runde af WGC – Bridgestone Invitational.

Efter to birdies og en bogey på de første 13 huller var han -1 for runden. Efter en bogey på 14. hul lavede han to pars inden han sluttede runden af med bogeys på både 17. og 18. hul.

Det gav en runde i +2 på Firestone CC, så i skrivende stund (torsdag aften kl. 21:25) er han nr. 39, men det vil ændre sig i løbet af aftenen.

William McGirt fører efter en flot runde i -6. De sidste spillere er dog kun lige kommet på banen, og Justin Rose har lavet tre birdies på de første 5 huller!

Kun 60 spillere tilbage i feltet
Daniel Berger har trukket sig, så der er kun 60 spillere i det eksklusive felt, som spiller om en præmiesum på $ 9,5 mio.

Der spilles uden cut, og turneringen tæller kun på PGA Tour i år.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Se starttider for de første to runder i denne artikel.

WGC – Bridgestone Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk