PopulærtDP World TourKjeldsen bragede frem i feltet

Kjeldsen bragede frem i feltet

Søren Kjeldsen klarede kun lige akkurat cuttet i Aberdeen Asset Management Scottish Open, men efter en forrygende runde er han i top-25 inden finalerunden på Castle Stuart Golf Links.

Kjeldsen gik tredje runde i -6, og rykkede 42 pladser frem til en 23. plads i -4. Thomas Bjørn gik runden i -1, så han er nr. 40 i -2, mens Joachim B Hansen og Lucas Bjerregaard er nr. 51 i -1. Joachim og Lucas var rundt i henholdsvis -3 og -2, så alle fire danskere var under par for runden.

Noren fører med to slag
Svenske Alex Noren lavede to afsluttende birdies for en runde i -4, så han fører i -12 foran Tyrrell Hatton og Matteo Manasero i -10. Noren var i øvrigt ganske tæt på en hole-in-one på det mere end 200 meter lange 17. hul.

Justin Walters gik én af dagens bedste runder i -7. Dermed rykkede han frem til en 4. plads i -9, som han deler med Danny Lee. Andy Sullivan og Graeme McDowell deler 6. pladsen i -8.

Martin Kaymer er nr. 9 i -6, Henrik Stenson nr. 16 i -5, Branden Grace og Patrick Reed deler 23. pladsen i -4, mens Phil Mickelson er nr. 51 i -1.

I finalerunden får Lucas Bjerregaard fornøjelsen af at spille sammen med netop Phil Mickelson.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Aberdeen Asset Management Scottish Open, leaderboard

Der spilles om fire pladser i The Open
Turneringen er en del af The Open Qualifying Series, så de fire bedste i top-12 – der ikke i forvejen er kvalificeret – får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon i næste uge fra den 14. – 17. juli.

På leaderboardet er der et The Open logo ud for de spillere, som allerede er kvalificeret. Heriblandt Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Lasse Jensen.

Alex Noren
Alex Noren

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk