Challenge TourKjeldsen, Bjerregaard og gratis "Shu-bi-dua" koncert på havnen i Aalborg

Kjeldsen, Bjerregaard og gratis “Shu-bi-dua” koncert på havnen i Aalborg

Start ugen med en GRATIS “Shu-bi-dua” koncert og oplev Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen i en show golfmatch på Havnefronten i Aalborg (Slotspladsen)

Made in Denmark Challenge spilles fra torsdag i næste uge, men inden Aalborg Golf Klub lægger fairways og greens til golfspillerne, er det Havnefronten i Aalborg, der agerer ”golfbane”.

Mandag den 27. juni klokken 16.00-20.00 indledes Made in Denmark Challenge ugen nemlig med Ejner Hessel Star Challenge på havnen, hvor blandt andre Danmarks bedste golfspiller, Søren Kjeldsen, Lucas Bjerregaard, Andreas Hartø og Mads Søgaard m.fl. dyster i en underholdende 5-kamp hvor spillerne skal kæmpe i følgende discipliner:

  • Længste drive ud i Limfjorden
  • Ram en flydende green ca. 110 meter ude i vandet
  • Ram en Ejner Hessel kæmpeballon i Fjorden
  • Længste putt
  • Chip en bold op i gennem soltaget på en Mercedes Benz

Efter matchen giver de gamle Shu-bi-dua drenge i Hardinger Band en GRATIS koncert, så der skal nok blive gang i den på Havnefronten mandag.

Ejner Hessel udstiller biler fra Mercedes, og der er mulighed for at købe forplejning på selve Havnefronten.

Der er gratis adgang til både koncerten og turneringen.

For info om parkering, læs mere her http://www.aalborgcity.dk/live-parkering.aspx

Sådan finder du vej:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk