ECCO TourKellers Park Masters by Vejle Kommune skudt i gang – følg med...

Kellers Park Masters by Vejle Kommune skudt i gang – følg med LIVE her

Kellers Park Masters Presented by Vejle Kommune indledtes onsdag morgen kl. 08:00, og da turneringen afvikles i et nyt pro-am format, så blev runden sat i gang via en gunstart med spillere på alle 18 huller.

I høj sol og næsten ingen vind er de 72 spillere (36 professionelle og 36 amatører) allerede godt i gang. Der benyttes et modificeret stableford system, som ser således ud:

  • Albatros 8 point
  • Eagle 5 point
  • Birdie 2 point
  • Par 0 point
  • Bogey -1 point
  • Dobbeltbogey eller værre -3 point

Du kan følge med LIVE i både Pro-Am og den professionelles turnering. Du finder links nedenfor:

Kellers Park Masters Presented by Vejle Kommune har finale fredag, og der dystes om en præmiesum på 375.000 kroner blandt i alt 72 professionelle spillere. Der er gratis adgang for tilskuere hele ugen.

Kom og prøv ECCO Tour banen
Efter finalen fredag har du selv mulighed for at spille ECCO Tour banen med fuldt skiltesetup og top-tunede greens. Det kan du læse mere om her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk