PopulærtLPGAJutanugarn fastholdt føringen efter en eagle på 18. hul

Jutanugarn fastholdt føringen efter en eagle på 18. hul

På trods af en runde i +1, så fører Ariya Jutanugarn fortsat LPGA Volvik Championship. Hun har vundet de seneste to LPGA turneringer, og kan således vinde for tredje gang i træk.

Efter to bogeyfri runder lavede hun fire bogeys i tredje runde inden hun kom tilbage på toppen med en birdie på 14. hul og en eagle på 18. hul. Det endte med en runde i +1, så Ariya Jutanugarn fører i -10 foran Jessica Korda og Christina Kim i-9.

Hyo Joo Kim og Suzann Pettersen deler 4. pladsen i -7.

Brooke M Henderson er nr. 9 i -5, mens Lexi Thompson og Lydia Ko deler 25. pladsen i -2.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

LPGA Volvik Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk