PopulærtLPGAJutanugarn fastholdt føringen efter en eagle på 18. hul

Jutanugarn fastholdt føringen efter en eagle på 18. hul

På trods af en runde i +1, så fører Ariya Jutanugarn fortsat LPGA Volvik Championship. Hun har vundet de seneste to LPGA turneringer, og kan således vinde for tredje gang i træk.

Efter to bogeyfri runder lavede hun fire bogeys i tredje runde inden hun kom tilbage på toppen med en birdie på 14. hul og en eagle på 18. hul. Det endte med en runde i +1, så Ariya Jutanugarn fører i -10 foran Jessica Korda og Christina Kim i-9.

Hyo Joo Kim og Suzann Pettersen deler 4. pladsen i -7.

Brooke M Henderson er nr. 9 i -5, mens Lexi Thompson og Lydia Ko deler 25. pladsen i -2.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

LPGA Volvik Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk