Den nye verdensetter Justin Thomas har bekræftet, at han deltager i Europa Tour turneringen HNA Open de France, der er den tredje af de otte pengestærke Rolex Series turneringer.

HNA Open de France spilles på Le Golf National i Paris fra den 28. juni – 1. juli, så det giver Justin Thomas en mulighed for at spille banen, som skal være vært for Ryder Cup fra den 28. – 30. september.

Det bliver første gang amerikanske Justin Thomas spiller Ryder Cup, mens fik sin Presidents Cup debut i 2017, hvor han bidrog med 3,5 af 5 point.

Tommy Fleetwood er forsvarende mester i HNA Open de France, hvor bl.a. Jon Rahm også har tilmeldt sig.

Tommy Fleetwood efter sejren i HNA Open de France 2017 – Foto: golfsupport.nl
Justin Thomas fik sin professionelle debut på Europa Touren

25-årige Justin Thomas, der blev majorvinder med sejr i US PGA Championship 2017, har spillet en række majors og WGC turneringer. HNA Open de France bliver dog hans blot anden regulære Europa Tour turnering.

Justin Thomas havde faktisk sin professionelle debut på Europa Touren, da han deltog i Alfred Dunhill Links Championship in 2013, hvor han missede cuttet. I 2014 spillede han på Web.com Tour, hvorfra han kvalificerede sig til PGA Tour.

– Jeg er glad for at have muligheden for at spille en Europa Tour turnering. Det har jeg ikke gjort siden min første start som professionel, siger Justin Thomas i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Jeg er sikker på, at feltet bliver meget stærkt ikke mindst da det er på Ryder Cup banen.

– Jeg ser frem til at se banen og tjekke den ud. Det er ikke som når Ryder Cup og Presidents Cup spilles i USA, hvor vi bare kan tage forbi og spille. Jeg håber at gå en god fornemmelse og lære lidt om banen. Det er altid godt at kunne hjælpe med informationer, som kan hjælpe vores hold til at forberede sig.

Justin Thomas under Presidents Cup 2017 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.