Joaquin Niemann fra Chile, der er nr. 41 på verdensranglisten, er testet positiv for COVID-19, og har derfor måttet melde afbud til næste uges Masters.

– Jeg er testet positiv for coronavirus, og kan derfor desværre ikke spille Masters i næste uge, skriver han på Twitter.

I 2017 og 2018 var Joaquin Niemann nr. 1 på amatørernes verdensranglisten i 44 uger. Med sejr i Latin America Amateur Championship 2018 kvalificerede han sig til Masters 2018, hvor han missede cuttet. Han var ikke kvalificeret til Masters i 2019, og skulle derfor have deltaget for anden gang.

Han har vundet en enkelt gang på PGA Tour med sejr i A Military Tribute at The Greenbrier 2019 og han var også på det internationale Presidents Cup 2019 hold.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.