Legends TourJiménez vandt The Senior Open foran Langer

Jiménez vandt The Senior Open foran Langer

Miguel Angel Jiménez vandt The Senior Open presented by Rolex på St Andrews Old Course foran den forsvarende mester Bernhard Langer på andenpladsen.

Med en finalerunde i +6 blev Steen Tinning nr. 50 i +5 sammen med bl.a. John Daly, mens Henrik Simonsen missede cuttet, hvilket Golf Channel kommentatoren Brandel Chamblee i øvrigt også gjorde.

Som beskrevet i optakten her på 19hul.dk var det første gang, at The Senior Open blev spillet på på St Andrews Old Course.

Jiménez vandt efter seværdig finale

Inden finalerunden førte Miguel Angel Jiménez i -9 foran Stephen Ames, Bernhard Langer, Kirk Tripplett og Tom Pernice Jnr. i -7.

Tidligt på finalerunden blev Jiménez indhentet af Langer, men med en finalerunde i -3 vandt Jiménez i -12 foran Langer i -11.

Scott McCarron, Stephen Ames og Kirk Triplett delte 3. pladsen i -10 efter en seværdig finalerunde, som kunne ses på Viasat Golf.

Vijay Singh og Colin Montgomerie delte 14. pladsen i -3, mens Jesper Parnevik og Paul McGinley blev nr. 18 i -2.

Jiménez’ anden senior major sejr i år

Det var 54-årige Miguel Angel Jiménez’ anden senior major i karrieren, da han vandt Regions Tradition i maj.

Han har vundet 21 sejre på Europa Touren, hvor han som 50 årig vandt Open de España 2014, hvilket gør ham til den ældste vinder nogensinde.

Sejren i The Senior Open var hans første på Staysure Tour, mens han nu er oppe på seks sejre på PGA Tour Champions.

Tom Watson brugte ligeså mange slag som sin alder

68-årige Tom Watson var med helt fremme efter en 69’er i første runde og en 68’er i anden runde. Efter 73 og 77 slag i finalerunderne blev Tom Watson dog “kun” nr. 21 i -1 sammen med bl.a. Fred Couples.

The Senior Open presented by Rolex, resultat

Fem majors på PGA Tour Champions og tre på Staysure Tour

Der er fem majors på den amerikanske PGA Tour Champions. Den første var Regions Tradition, som blev vundet af Miguel Angel Jiménez fra den 17. – 20. maj efterfulgt af KitchenAid Senior PGA Championship med Paul Broadhurst som vinder.

David Toms vandt U.S. Senior Open Championship fra den 28. juni – 1. juli, mens Vijay Singh vandt Constellation SENIOR PLAYERS Championship fra den 12. – 15. juli inden The Senior Open Championship presented by Rolex fra den 26. – 29. juli.

KitchenAid Senior PGA Championship, US Senior Open Championship og The Senior Open presented by Rolex er de tre majors på Staysure Tour.

Højgaard er favorit i Den Dominikanske Republik, mens verdenstoppen mødes på Hilton Head

Knap har Scottie Scheffler fået den grønne jakke over skuldrene før verdens bedste spillere igen står over før hinanden. Traditionsrige RBC Heritage er en...