Jennifer Kupcho vandt Meijer LPGA Classic for Simply Give efter omspil mod Leona Maguire og Nelly Korda.

Emily K Pedersen var eneste dansker, men hun klarede sig desværre ikke videre til weekenden. Med runder i par og +1 var hun tre slag fra cutgrænsen.

Leona Maguire, Jennifer Kupcho og Nelly Korda sluttede i -18, og skulle derfor i omspil om sejren. Nelly Korda røg ud med en bogey på første omspilshul inden Jennifer Kupcho vandt med en birdie på andet omspilshul.

Det var 25-årige Jennifer Kupchos anden sejr i år og i karrieren, da hun også vandt  major turneringen Chevron Championship i april.

Det var blot Nelly Kordas anden turnering siden hun den 11. marst blev ramt af en blodprop. Hun gjorde comeback i US Women’s Open med en 8. plads.

.
.

Lydia Ko blev nr. 4 i -17 foran Jessica Korda, Carlota Ciganda. Atthaya Thitikul og Lexi Thompson på en delt 5. plads i -16.

Wei-Ling Hsu og Brooke M Henderson delte 9. pladsen i -15.

Meijer LPGA Classic for Simply Give, resultat

Brooke M Henderson – Foto:golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.