AnbefaletJason Day holder lang pause - har meldt afbud til World Cup

Jason Day holder lang pause – har meldt afbud til World Cup

Jason Day har trukket sig fra Emirates Australian Open og World Cup of Golf i slutningen af november for at give sin skadesplagede ryg en lang pause.

28-årige Day, der er nr. 1 på verdensranglisten, skulle have holdt en pause på knap to måneder fra Tour Championship og frem til Emirates Australian Open, som spilles på Royal Sydney GC fra den 17. november. Nu bliver pausen forlænget efter anbefaling fra hans læge, da en lang rejse fra USA til Australien ikke er tilrådelig. Det skriver Jason Day på Twitter.

Efter World Cup of Golf skulle Jason Day have spillet en velgørenhedsmatch mod Rory McIlroy på Filippinerne den 29. november. Jason Day er australsk statsborger, men hans mor er fra Filippinerne.

Day har trukket sig fra de seneste to turneringer
I sine seneste to turneringer trak Jason Day sig undervejs pga. rygskaden. Først i BMW Championship, hvor han trak sig under anden runde og derefter Tour Championship, hvor han trak sig under finalerunden.

Kjeldsen og Thorbjørn er med i World Cup
Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen er med for Danmark ved World Cup of Golf, som spilles på Kingston Heath i Melbourne fra den 24. – 27. november.

Der er 28 landshold i holdturneringen. I første og tredje runde spilles foursome, mens der spilles fourball i anden og fjerde runde.

Danmark blev nr. 3 sidste gang
World Cup blev senest spillet på Royal Melbourne i 2013, hvor Jason Day og Adam Scott vandt foran USA, mens Danmark med Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen blev nr. 3.

I 2013 var det primært en individuel turnering (med en sideløbende holdturnering), som Jason Day vandt foran Thomas Bjørn på 2. pladsen. Det format er man gået væk fra igen, så det nu udelukkende er en holdturnering.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk