RejserDanmark, rejserInternational kunstner sætter prikken over i’et i HimmerLand

International kunstner sætter prikken over i’et i HimmerLand

Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg,  har afsløret den helt nye udsmykning, som skal pryde HimmerLands nye ankomstområde. Det er den franske konceptkunstner Bernar Venet, som står bag det over 4 meter høje værk i stål, som markerer prikken over i’et for HimmerLands udvidelser.

Nye hotelværelser, padelbaner, privat luksusbolig, multihal med plads til store konferencer og koncerter og meget mere har været på udvidelsesprogrammet siden Lars Larsen Group, der ejer HimmerLand, tilbage i 2020 annoncerede en betydelig vækststrategi for resortet, der ligger mellem Aarhus og Aalborg.

En strategi som nu markerer sin foreløbige afslutning med et internationalt præg i form af en skulptur af franske Bernar Venet, som har værker udstillet foran både Versailles i Frankrig, ved Guggenheim i New York og altså nu til offentligt skue i HimmerLand.

Bernar Venet kunstværk opsat i HimmerLand – Foto: PR

Bestyrelsesformand i Lars Larsen Group og HimmerLand, Jacob Brunsborg, er derfor glad for at kunne markere HimmerLands milepæl med en ny skulptur til rundkørslen ind til resortet.

– Jeg er meget glad for at kunne afsløre prikken over i’et i HimmerLands store udvikling med den nye skulptur til rundkørslen. Min og min families drøm med HimmerLand er nu for alvor blevet til virkelighed, og vi er så glade for og stolte over, at de tanker vi begyndte med, nu er ved at være helt på plads. HimmerLand har en speciel plads i hjertet for mig og min familie, og derfor betyder det rigtig meget for os, at vi med den nye skulptur, også markerer en stor milepæl for hele HimmerLand.

Jacob Brunsborg under opsætning af Bernar Venet kunstværk i HimmerLand – Foto: PR
Mere på vej

CEO i HimmerLand, Mette Ravn, var også med til afsløringen af den nye skulptur.

– Det er dejligt, at vores ejerfamilie er villig til at tænke på alle detaljer ved vores skønne resort. Det fungerer rigtig godt, at vores rundkørsel er blevet udsmykket med den flotte skulptur af Bernar Venet, som passer rigtig godt med resten af resortet. Allerede fra ankomsten til resortet bliver man nu mødt af noget helt unikt, hvilket går rigtig godt i spænd med, hvad man kan forvente af sit ophold i HimmerLand.

Bernar Venet kunstværk opsat i HimmerLand – Foto: PR

Selvom Bernar Venets skulptur er med til at markere prikken over i’et i HimmerLands ambitionsrejse, er der som bekendt flere bogstaver i alfabetet. I efteråret 2023 påbegyndes således udvidelsen af værelseskapaciteten med 20 nye værelser, som bringer HimmerLand op på 106 værelser i alt med 322 sovepladser.

Om kunstneren

Den franske konceptkunstner Bernar Venet er særligt kendt for sine metalskulpturer baseret på matematiske undersøgelser og videnskabelig præcision. Venet er den mest internationalt udstillede franske kunstner og har haft intet mindre end tredive offentlige skulpturudstillinger. I 2012 modtog Bernar Venet The International Sculpture Center i New Yorks livsvarige hædersydelse for sit bidrag til skulpturfeltet.

Bernar Venet kunstværk opsat i HimmerLand – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk